2011. április 28., csütörtök

honlap, weblap fejléckép sablon, - Jelenlegi ára: 1 Ft

removed
 
Üdvözöllek az aukciómon!
 
 
 
removed removed Eladó egy honlap fejléckép 800x135 pixel méretben jpg képformátumban. A kép fekete hátterű, és a látható színes formák díszítik. A szöveg, a szöveg színe, a betű stílusa, a betűk mérete bizonyos keretek között szabadon választható. A honlapba való beépítésnél a jpg méretét nem célszerű megváltoztatni, mert torzul a kép. Ilyen szép tisztán csak ebben a méretben látható! Ha más méretű hasonló fejlécképet szeretnél, üzenj, és kihozunk belőle valamit ami tetszik neked! A kész fejléc képet emailban fogom elküldeni utalás után. Mielőtt leütöd az aukciót üzenj, hogy milyen feliratot szeretnél a képre. Megcsinálom, és vízjeles formában feltöltöm ide, hogy megnézd. Ha úgy jó leütöd, ha még szeretnél változtatni üzensz.
Ha internet címet vagy honlap nevet szeretnél íratni a fejléc képre akkor előbb üsd le az aukciót, mert ezeket nem tölthetem fel ide, tiltja a szabályzat. Ilyen esetben majd emailban mutatom meg, és jelzed, hogy az elképzelésed szerint bevált, vagy sem, és úgy alakítom.
Ha nem tudom elküldeni mert pl: citromail-os az e-mail fiókod, és esetleg nem tudja fogadni, akkor nyitsz egy ingyenes g-mailos fiókot, és arra küldöm el a képet. removed
Keresd rendszeresen az 1 ft-os aukcióimat!
Folyamatosan teszek fel őszi, és téli gyerek (fiú, lány), és női-férfi ruhákat különböző méretekben! Ha beteszel a kedvenc eladóid közé, akkor e-mailben értesülsz róla, ha felteszek egy új terméket. Így előbb tudomást szerezhetsz egy számodra jó vételről.
Minden 20. nem 1 forintról indított sikeres aukció után én fizetem a postaköltséget, ha a saját oldalamon leírtak szerint jár el a vásárló! Részletek, és  azok felhasználó nevei akik 20. -ak lettek a saját oldalamon!
Aki  legalább 6000 forint értékben vásárol ajándékot választhat a saját oldalmon.
 
 
removed


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-27 12:12
. honlap, weblap fejléckép sablon, - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése