2011. augusztus 30., kedd

"Venice" design bioethanol kandalló - Jelenlegi ára: 75 900 Ft


Modern, elegáns, térben beállítható   biokandalló Németországból.
Modell: venice
szín:   fekete
névleges teljesítménye. 1, 8KW.
tűzálló biztonsági üveg elő-és fekete acél hátlap
Méretek: B: 80 x T: 30 x H: 60 cm(szélesség/mélység/magasság)
súly: 31kg
üzemanyagtartály kb 1 L
Nincs szükség kémény csatlakozásra, kivezetésre. Bárhol és bármikor biztonságosan és könnyedén lehet a kandallót beüzemelni. Mind hagyományos téglaépítésű vakolt, vagy panel, de gipszkarton falra egyaránt felszerelhető. A kandalló bioetanol segítségével működik, minden rendes festékboltban lehet kapni 1 literes kiszerelésben (Alkonek), amelynek ára kb. 900-1000 Ft /l. Az etanol nagyon szép és tiszta sárga lánggal ég, amely különleges látványt nyújt a lakásban. Egy liter etanollal kb. 90-120 percig tart az égés.
Az alkoholtartályt(okat)kell feltölteni 2/3-ig bioalkohollal (Alkonek, megvásárolható festékszaküzletekben is), majd a folyadékot meggyújtva máris működik a kandalló.
Az égés során a bioalkohol széndioxiddá és vízzé bomlik, tehát semmilyen káros anyagot nem termel. Sőt még előnyös is mivel a legtöbb lakásban túl száraz a levegő a fűtött helységekben.
 
Kérem, hogy csak azok licitáljanak akik komolyan is gondolják, mivel érvényes licit esetén a raktáron nem lévő termékek automatikusan rendelésre kerülnek . Ilyen esetben a szállítást 5-6 napon belül tudom vállalni.   A szállítási költségeket a vevőt terhelik.
A fentiek miatt kérem csak az licitáljon aki komolyan is gondolja, mert a vevő hibájából történő átvétel elmaradása esetén negatív értékelést adok!!!
Kérem nézze meg további termékeimet is!



Jelenlegi ára: 75 900 Ft

Az aukció vége: 2011-09-16 21:44
. "Venice" design bioethanol kandalló - Jelenlegi ára: 75 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése