2011. november 29., kedd

Törtfehér gyöngygombos kardigán 3XL-es /2 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Üdvözöllek, nézd meg az aukcióimat, folyamatosan töltök fel 1-Ft-ról induló kiváló minőségű használt ruhákat. A ruhák mosva, vasalva nincsenek, ez a vevő feladata. Mindenből csak egy darab van, ha tetszik, akkor ne habozz, licitálj, nehogy elvigyék az orrod elől : ) Az esetleges foltok a vakutól vannak, nem a ruhák piszkosak. : )
Az aukció tárgya: Paramour collection márkájú, törtfehér színű, szaténszállal beszőtt, elején rózsaszín hímzett virágokkal hímzett, gyöngygombos, nagyon jó szabású, (olyan ápol és eltakar), meleg kötött kardigán. Használt, hibátlan állapotú.
Kifektetve alapállásban mértem, mérte kb. 2XL-3XL-es, elasztikus, jól nyúlik
Mellbőség: 2x56cm
Derékbőség: 2x56cm
Csípőbőség: 2x56cm
Hossza nyaktól lefelé: 70cm
Ujja hossza, hónaljtól mérve: 56cm
Sima levélként is postázok, de csak a Te felelősségedre, ebben az esetben előre kérem a pozitív értékelést, ennek tudatában kérd a sima postát! Vásárolj egyszerre több terméket, így spórolni tudsz a postaköltségen, hisz egy csomagban postázok és a még futó aukciókat is bevárom. Két kiló felett, 20 kilóig a  standard postai csomag feladási díja 1050ft, amit másnap kiszállítanak, max. 10 darab/10. 000Ft feletti vásárlás esetén kétféle kedvezményből választhatsz, vagy 10% engedmény adok, vagy átvállalom a postaköltséget. Jó licitálást! : )


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 08:40
. Törtfehér gyöngygombos kardigán 3XL-es /2 - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése