2011. július 27., szerda

Eötvös Loránd: A szóképek és a szónoki - Jelenlegi ára: 2 120 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A szóképek és a szónoki beszédA könyv listaára: 2520 Ft. Leírás:
A szónoklattan nem csupán az ókorban, de remélhetőleg demokratizálódó közéletünkben is fontos szerepet játszik. A retorika ugyanakkor a modern nyelvészeti kutatások új irányát is jelenti. Ennek tudatában az ELTE szakemberei évről évre megrendezik a retorikai konferenciával egybekötött Kossuth-szónokversenyt. 2004. november 1213-án immár hatodik alkalommal került sor e határokon átívelő rendezvényre, melynek krónikáját az olvasó most veheti kézbe. Az Adamikné Jászó Anna bevezető soraival útjára bocsátott kötet ennélfogva kétarcú. A tanulmányok a retorika általános kérdéseivel foglalkoznak, 2004-ben a megvitatandó téma a társadalom és a retorika viszonya körül forgott. A kiadvány további része az elhangzott szónoklatokat, illetve azok értékelését, elemzését közli, itt kapott helyet az év két beszéde, Mádl Ferenc köztársasági elnöknek 2004. november 12-én, a Magyar Állandó Értekezleten elhangzott, illetve Hajdó István gyergyói főesperesnek 2005 pünkösdjén Csíksomlyón elmondott beszéde is. A kötet végén megtalálhatók a verseny dokumentumai. A kiadvány elsősorban az érintettek, valamint a nyelvész szakma érdeklődésére számíthat, de érdemes ajánlani gyakorló magyartanárok figyelmébe is. ISBN: 963-8144--5-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 120 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:13
. Eötvös Loránd: A szóképek és a szónoki - Jelenlegi ára: 2 120 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése