2011. július 31., vasárnap

Vanyó László: Bevezetés az ókeresztény kor d - Jelenlegi ára: 3 220 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bevezetés az ókeresztény kor dogmatörténetébe: (Ókeresztény írók 20. )A könyv listaára: 3700 Ft. Leírás:
A hat éve elhunyt Vanyó László professzor, az ókeresztény dogma- és irodalomtörténet kiváló ismerője 1980-ban indította útjára az Ókeresztény írók című sorozatát, melynek záró, huszadik kötete kerülhet most a szak- és általános gyűjtőkörű könyvtárak polcaira. Az eltelt közel három évtized alatt napvilágot látott sorozati kötetekben számos, az ókeresztény korból ránk maradt és sokszor az egész európai kultúrára ható művek szerzőitől jelentek meg fordítások. Jelen mű méltó megkoronázása a terjedelmes sorozatnak, alapos összefoglalását jelenti csaknem nyolc évszázad keresztény dogmafejlődésének. Mint a legtöbb dogmatörténeti tanulmány, bizonyos jártasságot feltételez az ókeresztény irodalomban. A jeles patrológus két nagy időszakaszra osztja az egyházatyák korát, melynek kezdete a Jeruzsálem lerombolásáig (i. sz. 70) fenállt apostoli egyház, felezőpontja a 325-ös I. Nikaiai (vagy niceai) Egyetemes Zsinat, végpontja pedig a II. Nikaiai (azaz a VII. Egyetemes) Zsinat. Az első három évszázad értékeléséhez szorosan hozzátartozik a keresztényüldözés, a bibliai kánon kialakulása és a filozófiai fogalmakkal való leírás igénye. A második, az egyetemes zsinatok korában (az említett első nikaiai mellett a konstantinápolyi, efezusi és khalkédóni zsinatokon) fogalmazódtak meg a kereszténység alapvető dogmái, amelyek a későbbi korok számára sokszor történelemformáló erejűnek bizonyultak. Az eredetileg egyetemi jegyzetnek készült, mennyiségében is tekintélyes munka a témában való tájékozódást elősegítő források és tanulmányok jegyzékével zárul. ISBN: 978-963-277-136-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 220 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 05:19
. Vanyó László: Bevezetés az ókeresztény kor d - Jelenlegi ára: 3 220 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése